• 2 tējkarotes sejas majonēzes (vienādās attiecībās sajauc svaigu olas dzeltenumu, augu eļļu un skābu krējumu), tikpat daudz skāba krējuma. Divos paņēmienos masku uztriepj uz sejas, patur 15–20 minūtes, noņem ar aukstu, vārītu ūdeni, kas uz pusēm atšķaidīts ar losjonu,
  • Vienādās daļās raugu un medu labi samaisa. Patur uz sejas tik ilgi, līdz maska sāk cietēt. Noņem ar sausu vates tamponu, pēc tam viegli pārslauka ar liepziedu tējas novārījumu. Ieteicama porainai, pelēcīgai sejas ādai.
    Rūpējoties par seju, neaizmirsīsim kaklu, jo tieši tā āda agri zaudē savu elastīgumu. Visām procedūrām, ko ikdienā izdarām, jāskar arī kakls. Parasti krēmu etiķetēs nav norādes «arī kaklam», jo tas ir pats par sevi saprotams. Barojošas un nostiprinošas maskas kaklam liek reizi nedēļā. Izmanto tās maskas, kas domātas attiecīgajai sejas ādai.
    Nekādi kosmētiskie līdzekļi nepalīdzēs, ja nepareizi turēsim galvu. Tā jātur taisni, kakls nedaudz jāstiepj, zodu paceļot uz augšu. Tāds galvas turēšanas veids vienmēr palīdzēs sievietei izskatīties jaunākai.

Daira P I P I Ņ A